Főoldal / Gasztronómia


Az Ízek Varázslatos Élményei

 



Hagyományos eljárású és különleges receptjeinkkel, amelyekben a friss fürj és a kiváló minőségű fürjtojások, valamint házisajtjaink egyesülnek, megalkottuk a gasztronómiai élmények egyedi palettáját, garantálva az elragadó és kifinomult ízélményt.

A fürj és a fürjtojás az egyik legkifinomultabb és táplálóbb alapanyag, amellyel dolgozunk. A kis méretű, ámde gazdag ízű fürjek húsát és tojásait olyan fogásokban helyezzük előtérbe, amelyek kihangsúlyozzák azok egyedi ízvilágát és tápértékét.



Vegyenek részt Gasztronómiai Utazásban


A SzalmaFalva Gasztro Menüje nem csak egy étellista; ez itt egy élmény, ahol az ízek, a friss alapanyagok összetalálkoznak. Minden ételünket gondosan kiválasztott alapanyagokkal és a SzalmaFalva szeretetével készítjük, hogy minden tányéron az élet ízeivel találkozzon.
 

Készítsék el és élvezzék a SzalmaFalva ízvilágát!

 

https://shop.pitboss-grills.com/cdn/shop/articles/PB_Game_Recipes_Quail-11_1024x1024.jpg?v=1634855474

 
ahogy mi szeretjük



Narancsos-Mézes Fürj Roston

Hozzávalók 1 személyre:

3 db megtisztított fürj
2 e.k. Extra szűz olívaolaj
2 e.k. citrom vagy narancs leve
2 e.k. házi gesztenye méz
2-3 gerezd fokhagyma
2 db Jalapeno paprika
Ízlés szerint só, rózsabors


Elkészítése:
Az első SzalmaFalva Gasztronómiai Workshop alkalmával a gyakorlatban...

 

---