Hagyományos eljárású és különleges receptjeinkkel, amelyekben a friss fürj és a kiváló minőségű fürjtojások, valamint házisajtjaink egyesülnek, megalkottuk a gasztronómiai élmények egyedi palettáját, garantálva az elragadó és kifinomult ízélményt.
A fürj és a fürjtojás az egyik legkifinomultabb és táplálóbb alapanyag, amellyel dolgozunk. A kis méretű, ámde gazdag ízű fürjek húsát és tojásait olyan fogásokban helyezzük előtérbe, amelyek kihangsúlyozzák azok egyedi ízvilágát és tápértékét.
Vegyenek részt Gasztronómiai Utazásban
A SzalmaFalva Gasztro Menüje nem csak egy étellista; ez itt egy élmény, ahol az ízek, a friss alapanyagok összetalálkoznak. Minden ételünket gondosan kiválasztott alapanyagokkal és a SzalmaFalva szeretetével készítjük, hogy minden tányéron az élet ízeivel találkozzon.
Készítsék el és élvezzék a SzalmaFalva ízvilágát!
Narancsos-Mézes Fürj Roston
Hozzávalók 1 személyre:
3 db megtisztított fürj
2 e.k. Extra szűz olívaolaj
2 e.k. citrom vagy narancs leve
2 e.k. házi gesztenye méz
2-3 gerezd fokhagyma
2 db Jalapeno paprika
Ízlés szerint só, rózsabors
Elkészítése:
Az első SzalmaFalva Gasztronómiai Workshop alkalmával a gyakorlatban...